Здравейте не знам дали тука е правилното място за тази тема ,ако не е се извинявам и я изтрийте или преместете.
Въпроса ми е следният ,решил съм да закупиме нова кола (семейна) ,но 70% от времето се дондуркам само аз.Погледнах ги и се спрях на новият логан или на дъстер ,другите не ми харесват като визия.Погледнах логана но той се предлага само с 3 цилиндров двигател,което малко ме озадъчава надявам се да се справя ,другото ми направи впечатление ,че се предлага газ-бензин има ли смисъл да се слага газ при толкова малък двигател ,все пак разхода не трябва да е голям ,а човек се грижи така за две неща.
Ако е дъстера ,4х2 става ли все пак главно ще се пързаля на асфалт.Там се предлага в момента същата спецификация бензин - газ... няма ли пък за него да е много слабичка.Много се чудя на кой от двата модела да си взема.
Последно и не по малко като важност си мисля ,кой дилър за софия ще ми препоръчате видях че се предлагат на три места -Аутофранс ,Омникар и Еспас (там се обадих преди две седмици да питам за една дачия на промоция и жената почна да ми обеснява едното имало лайснички другото не и малко ме разочарова ,все пак се технически грамотен и не съм шофьор от вчера).
Благодаря Ви за отговорите