kermit написа:- Златни ти ръце майсторе. Колко ти дължа?
- 501 долара - отговорил майстора
- 501 долара??? За едно чукване??? - удивен и готов да избухне запитал клиента
- Аааа, не. - отговорил майстора - За чукването ти вземам 1 долар. Останалите 500 са за това, че знам къде точно да чукна.
svezar написа:Не знам дали това е правилната тема,но ще пиша в нея понеже ми се вижда подходяща. Та за какво става въпрос- колата ми вече е излязла от гаранция по години и километри,но решавам че ще платя малко повече /20-30лв/ и ще смяна маслото в официалния сервиз вместо в кварталния такъв,за да си имам печатче в книжката и да се вижда че колата е поддържана редовно. Запазвам си час,явявам се там с ключа и книжката и приемчика ми казва "Ами масло и филтър с 15% отстъпка.." при което аз започвам да се радвам ,понеже преди 6 месеца платих 150лв за процедурата,а сега с отстъпка очаквам да каже 120лв ,при което той ме застрелва със "...всичко 196 лв..."Вътре в мен напираше да им кажа едни нецензурни неща при така обявената цена ,но културно им отговорих, че в такъв случай се отказвам и си заминах. Абе тия хора съвсем изтрещяха,какво толкова поскъпна за половина година в тая криза та смяна на масло и филтър на Дачия стана 200 лв ! На тях това масло /на варел/ и филтър не им струват повече от 50лв ,аз съм готов да им дам 150,ама те лакоми...искат 200 ,така че да правят като вятъра !
Anghello написа:Здравей indi, ами около Бургас можеше да го смениш същото масло в Мерцедес "Силвър Стар" за същата туба и пак ще е оргиналното масло, а цената е огромна. А този двигател го монтират на A и В класата Мерцедес и слагат такова масло.
Anghello написа:Здравей indi, ами около Бургас можеше да го смениш същото масло в Мерцедес "Силвър Стар" за същата туба и пак ще е оргиналното масло, а цената е огромна. А този двигател го монтират на A и В класата Мерцедес и слагат такова масло.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта