Докера е уникален за семейна кола, разгледай ми темата където съм сложил клипче и снимки и ще се навиеш веднага

. Много е комфортен и надминава всякакви очаквания, важно е цвета да е като моя за да се връзва с интериора, Радо примерно въобще не му направи впечатление, че на колонките няма пластмаси, докато при синия примерно веднага си личи как едни черни неща за коланите стърчат от ламарината

, просто с този цвят са уцелили точната комбинация. Ако искаш може да минете с фемилито щом сте от София някой ден да го разгледаш на живо и да се повозим, току виж съм ви навил за докер. Място колкото искаш, багажника по голям от на Еспейса, висок е и в супер комфортно. Ние сме с кака на 16 и момче на 5

. Товаря вътре колела ала бала всичко е наред

и не го мисля как ще събера багажа, не се карам на жената да взима по малко

. Музиката случайно са я уцелили да съвпада точния обем на вратите и от всички модели в които съм се возил свири най- добре, то май във всички без лоджи съм се возил

. Определено докера е много по добре от логан, но и цената е друга. За двигателя, честно да ти кажа ако нямаш излишни 1000 лв може да си вземеш 75 коня и пак ще си доволен. И двата съм ги карал на докер, не намерих кой знае каква разлика, може и да има като го по натовариш но такава проба не съм правил. Тестовия беше 75 коня и много вървеше, моя е 90 коня и май пак толкова върви. Виж между 110 коня и другите мотори има разлика, имаме служебен дъстер 110 коня и определено си върви повечко, но и разхода е малко по висок, то там не е само софтуерна промяната, има и в хардуера.