Stucko написа:Ще се изненадаш на какви места минават, ако не ти дреме за боята
Всички чакаме, аз моята я поръчах септември и я взех януари, особено ако искаш нещо извън стандартното оборудване. Дилърите поръчват по няколко коли за месец, правят някаква конфигурация и като дойде клиент, гледат коя кола не е започната още и й променят конфигурацията. Един вид си резервират бройки в завода и ако сколасат на време, поръчват каквото искаш.
Сандеро няма заден/среден плафон. Logan MCV има, предполагам зависи от големината на купето.
За щеката за капака, много по-скъпи и "луксозни" марки имат същия проблем

Хех, мен лично боята не ми е чак такъв приоритет, както се вика "боя кола не кара"

, ама жената е перфекционист и маниак на тема "всичко да ми е изрядно"

- едва ли ще хукне през гората да си драска боята. Та, оказа се, че иска не само версия "Комфорт", ами и почти цялото допълнително оборудване за "Комфорт" /непременно искала индукционно зарядно, голям подлакътник + карта "Свободни ръце"... абе всичко/, аксесоарите също /без кошницата за пикник, щото тя си имала по-хубава

и решетката с големия леген за работната версия, щото това нямало да бъде товарна талига

/, задните плафони, че липсват щяла да го преглътне и да направи компрос

, за щеката въобще не съм споменавал щото това нея не я касае

Да попитам друго .... някой монтирал ли е допълнително интериорно лед осветление, например под таблото, под седалки и т.н., ако да, има ли някакви готови решения в тази насока?!?