Здравейте! Продадох стария Степуей 2018, който беше купен чисто нов, като закупих Степуей 2023 ECO-G. Колата е страхотна но имам два въпроса, след четене във форума не открих решение по темите:
1. Възможно ли е да се закупи от някъде и да се добави WiFi оригиналният модул за връзка с Android Auto, който явно поради липса на чипове не се вгражда в новите автомобили? Много тъпо, защото Flash паметта с музика неможе да се ползва, а на дълъг път с децата, трябва да се избира Waze или музика, тоест да те издрънчат полицаите или да угодиш на семейството!
2. Има ли начин да се изключат по някакъв начин автоматичните фарове? Карам примерно през деня, светло хубаво време, вкарвам я в гаража, тъкмо влиза, светват фаровете и след 10 секунди я изгасям. Малко тъпо, малко преди да я изгася светват. Няма нула на ключа. Иначе си е удобно и готина екстра, но все пак!
3. Бонус питане. На старата бях изкарал през Micom менюто бутон за екран Eco2. Чрез една платка включена в OBDII буксата, от руските форуми, бях направил да изкарва разхода на гориво и температурата на въздуха и двигателя. Тук чрез Micom изкарах екран Eco драйв, но стойностите ги няма. Срещали ли сте някъде в някой форум решение как се изкарват данните, чрез платка към OBDII или някакъв друг начин?
4. Бонус питане 2. Тоя радар за аварийно спиране, дали не се отключва от някъде и да заработи като достроника на Рено Каптюр? Да следи дистанция на магистрала зад друга кола и да подържа. Почти съм сигурен, че е възможно!
Моля допопълнете профила си според правилата на този форум - viewtopic.php?f=10&t=314
Joro 01