Joro 01 написа:Да, време е за смяна на ангренажния и аксесоарния комплекти.
Водната помпа се прави оглед от механика и ако няма някакви следи от овлажняване около нея и се върти леко НЕ се пипа. Моята е на над 13 г. и над 350 000 км. и засега все още е оргиналната от завода. Последна смяна на комплектите преди 20 000 км. и извършен щателен оглед на водната помпа.
Ако въобще протече помпата, то не тече като река и ще го разбереш по казанчето на антифриза.
radowolf написа:Аз съм на 124 000 и малко над 10 години. Миналото лято направих втора смяна на ангренаж и смених и водната помпа. Според техника, който я сменя е била в идеална кондиция, но не си струва главоболието а и като цена не е кой знае какво и затова я смених. В твоя случай мисля че няма нужда още да се сменя, но както ти е написал Жоро - като се отвори се оглежда и се преценява.
radowolf написа:Аз съм на 124 000 и малко над 10 години. Миналото лято направих втора смяна на ангренаж и смених и водната помпа. Според техника, който я сменя е била в идеална кондиция, но не си струва главоболието а и като цена не е кой знае какво и затова я смених...
Назад към Често задавани въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта