Здравейте, колеги!
Признавам си, с риск админа да ме санкционира, не съм се ровил назад в темата но имам 2 питания.
1-во: Вчера закачих флашка към медията /Медия Нав в Сандеро 3/ и прехвърлих данните за актуализация, след което следвах стъпките в
https://dacia.welcome.naviextras.com/ и посредством инсталацията на туулбокс-а свалих разни неща? След повторно свързване с медията първите 2 пъти след доста мислене изписа, че има грешка... на 3-тия път разчете явно нещата и нещо си се актуализира!
Сега питането ми е, какво по точно съм ъпдейтнал? Карти или софт на медията, защото от по-горния сайт кликнах на бутон, който гласеше "Get The Latest MAP Versions". Да споделя, че съм в онези 90 дни от датата за закупуване и исках да се възползвам от това:
"LATEST MAP GUARANTEE (FREE DOWNLOAD WITHIN 90DAYS OF FIRST USAGE)FREE
This product will update the countries already loaded in your navigation system from the following list: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Kosovo, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, Ukraine (+Crimea), United Kingdom, Vatican City
(To extend the coverage of the map, you can purchase any of the products available on the website.)
Version: 11.4 (The new speedlimit introduced on March 16, 2020 in the Netherlands, will for technical reasons only be visible on Medianav devices with software 1.0.12.8 or higher.) Provider: HERE? и 2-ро:
Изгледах десетки видеа в нета как с Micon test се подкарват разни неща, мен по-скоро ме касае промяна на визията на иконите и показване на някои функции. Какво трябва да има на тази флашка, която е слагат преди стартирането на този тест и от къде се взима пин-а, който не е еднакъв за всички модели?