Месечен ъпдейт - Сценикът е почти на 28.000 км, почти седем месеца без две седмици от придобиването му. Тази кола ще ме побърка.

Непрекъснато нещо ми свети, нещо ми пищи, предупреждения - ай стига вече. Един ден си карам по магистрала, излизам от нея и спирам на стоп да се огледам - пиу-пиу, докато сваря да видя по таблото всичко изчезна. Карам си най-нормално - бам, рязка промяна на налягането на гумите - сочи ми задна дясна. Продължавам да карам, настройвам си дясното огледало да видя гумата отзад - ми добре си е, няма никакво спадане. Изглежда като чисто нова. Игнорирам. След 100 м - бам на дисплея съобщения СТОП, червени цветове, нищо не мога да променя по дисплея на БК. Само скорост виждам. Бе викам - я си таковай таковата, какво тука ми пищиш, гумата си е ОК. Не спрях, карах много. И така всеки ден от три дни вече. Напомпих на 2,3, сутринта на 1,9 онзи ден. Викам явно спада. Снощи като се прибрах, да се отбележи - по светло!! - реших да видя състоянието и да огледам за метални прободни. Е точно като за изложба бях спрял с пирона от горната страна на гумата, та успях да локализирам за няма и 10 сек. Има си пирон в гумата, без глава - няма я вече. Забил се точно между две блокчета на протектора. Ще изчакам смяната с летните и тогава ще я занеса да я оправят. Не знам колко стотици хиляди километри съм изминал от последното ми пукане на гума, и това беше поне преди 19-20 години. Досега не бях убождал гума нито със Симбола, нито с Дъстъра, нито с Логана. Ей на, системата със сензорите си върши работата. Аз не че й обръщам внимание много.
Нещата, с които не мога да свикна са:
1. Картата за достъп и заключването на колата ако мръднеш 5 крачки от нея. Не искам да ми се заключва, що за решение?
2. Изключването на радиото, когато отвориш шофьорската врата. Не искам да ми се гаси радиото, що за тъпотия. Тъкмо си слушам някакво парче от телефона на блутут и айде - връзката разпадната. Идиотско решение.
3. Електронната ръчна спирачка, която не се освобождава, когато запаля, а трябва или ръчно да я изключа, или да подам повече газ, за да се самоизключи.
4. При вятър на магистрала и открито поле тази кола се носи странично като на лед - затормозява ме да я държа в права линия.
5. За EDC-кутията съм писал вече. Няма да се повтарям.
Но пък на 150 много добре се държи. Повече разход от 6,3 не можах да кача. Една седмица се бях нахъсал и я карах колкото и където може да върви, че ми писна да се мотая по пътищата.