gkolarov написа:Петата врата често изглежда затворена, но реално не е и затова колата не се заключва автоматично. Явно всички врати трябва да се затварят със замах. Тази каросерия не разбира от нежно отношение! В силата на устрема е истинатаА за ръчната не ми дава индикация на таблото, че има незатворена врата и няма значение колко газ подавам. Не освобождава. Като я изключа ръчно и тръгна почва да ми пищи и да изписва нещо от рода, че ръчната е деактивирана. Спирам, отварям вратата, затварям я със замах и с "майката" и вече нищо от никъде не протестира! Колата върви
Всички сме пак щастливо влюбени в "тракторчето" !
Тази пета врата от 2 седмици повтарям на жената и децата .. пазете се да не ви удари като я отварят че амортисьорите рипат още.
Онзи ден какво се разсеях .. видях звезди посред бял ден => цапнах се докато я затварям.
Такова нещо не е било откакто знак Г4 не ми пусна кръв
===
забравих да спомена че докато е на D или B и има някакъв наклон нагоре .. не ми е направило впечатление да връща назад повече от 1-2-3 сантиметра има си тягичка да задържа, но тепърва ще пробвам на кръстовището на Практикер където в рамките на Русе е един от големите наклони. дано колите отзад да не напълнят гащите

Другото интересно е когато има леко препятсртвие и давам назад . предните гуми подпират на него и няма инерция .. респективно няма тяга само с пускането на спирачката да го изкачи .. все още я изтрелвам назад и после скачам на спирачката

Индикацията за сляпата зона все още нямам навик да ги заглеждам, НО съм доволен че задните стъкла осигуряват доста добра видимост. има няколко завоя тук при които като си завъртя главата надясно и назад .. виждам повече отколкото ми трябва за да преценя дали идва някой

В огледалото за задно виждане .. ако не е камерата за задно виждане .. според мен винаги при паркиране се качвам и на автомобила зад мен

два пъти се возихме 6 човека . никой не се е оплакал да му е тясно . или си траят. Със столчетата на децата е малко неприятно.
От една страна и двете деца искат масички . от друга страна да седят в багажника ознавача да няма багажник по принцип хах .
Столчето на големия етап 2+3 с облегалка ... трябва да се бутне за да се свие седалката че някой да може да седне на третия ред .. ОБАЧЕ .. столчето не се събира на съседното място и трябва да се върти в пространството (3D) за да се бутне 1/3 и да се стигне до задните места.
Първия път натоварихме рожденника през багажника .. за по-лесно. После пък видях че не може да се ползва дясната сседалка от третия ред ако лявата е сгъната и прибрана. предполагам заради опастност от удар в металната основа при индидент . трябва или да е хваната за пода или да е премахната или разпъната напълно .. поне така разбрах картинките по тях