Марто33 написа:Честита придобивка!
Да знаеш че ще те четат много хора заради този толкова дългоочакван модел.Време е да се създаде раздел Jogger във форума.
Panzer_i написа:В Аутофранс има 20% намаление на аксесоари. Аз си взех джанти , нищо че все още нямам кола.
Ndlk написа:Благодарности за впечатленията!
Само една вметка- ако някой реши да минава на друг размер, вместо 205/60/16, съответства му 215/55/16, но би било добре и джантата да е 7J, иначе ще е като балон.Panzer_i написа:В Аутофранс има 20% намаление на аксесоари. Аз си взех джанти , нищо че все още нямам кола.
Бихте ли споделил цената? Аз докато си чакам реда, гледам джанти в немските сайтове. Но от опит знам,че оригиналните държат на доста повече дупки от афтърмаркета.
stst1 написа:Корито за багажника не съм поръчвал още, тъй като няма готово решение за случаите когато 6+7 седалки са прибрани изцяло. Ако вземеш малкото корито - остава голямо непокрито пространство, ако вземеш голямо корито (като за 5 местна версия), няма да можеш да го използваш, ако возиш 7 човека, освен ако не го пробиеш, за да направиш дупки за захватите на седалките. Явно ще си прибера гумената постелка от Форда и ще си я пробия по отворите (Купувана е от Кауфланд за 10 лева преди 4 години).
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта